VOSS

Apa arteziana norvegiana

     VOSS este o companie norvegiana stabilita in New York, Statele Unite, care are ca scop stocarea si imbutelierea uneia dintre cele mai pure ape din lume.

     Vatnestrom, un mic sat din Norvegia, neatins de poluare si plin de resurse minerale, este locul din care provine aceasta apa extrem de pura cu propritetati deosebite. Facand parte într-un acvifer adânc sub pamânt, apa VOSS se afla sub straturi de piatra si nisip, care creeaza un filtru natural, protejându-l de aer si alti poluanti. Puritatea exceptionala a VOSS si gustul sau unic proaspat, curat, se datoreaza in mare parte nivelului neobisnuit de scazut al Totalul Solidelor Dizolvate (TDS) care apar în mod natural în sursa VOSS.

     Apa minerala VOSS este disponibila atat plata cat si carbogazoasa, ambele variante atingand un inalte standarde cand vine vorba de gust si prospetime. Puritatea extraordinara a VOSS se potriveste cu designul sticlei impresionante , care confera în mod unic distinctia ei.

     In lumea apelor superiore, VOSS se claseaza pe cea mai inalta treapta si este sarbatorita la nivel global în peste 50 de tari, într-o varietate de dimensiuni si imbuteliere. Este prezenta in cele mai exclusiviste locuri din New York, Londra sau Dubai, fiind catalogata un brand de lux din lumea apelor.